Онлайн премиера: Невероятните приключения на Синьокрачко и Жужа

Стани част от онлайн премиерата на най-новата книга на издателство „Мармот“ – „Невероятните приключения на Синьокрачко и Жужа“.

На 16 май 2020 г. от 11:00 ч героите от книгата и техните създатели ще ви се представят официално. По време на събитието авторката на книгата Мария Ангелова, илюстраторката Елена Владинова и издателката Радостина Николова ще разкрият повече за невероятните приключения на авантюристите Синьокрачко и Жужа.

Самите герои откриватели също ще бъдат гости на събитието, за да ни покажат от първо лице как се пътешества с въображение!

Организаторите обещават още специални изненади и забавни предизвикателства в свежата онлайн премиера! Можете да я проследите тук.

Пилето със сини крака Синьокрачко и пчелата с авантюристичен дух Жужа никога не скучаят – просто не им остава време измежду всички приключения, които си измислят. Двамата отиват на лов за туземци, правят експедиция до Северния полюс и къщата на Дядо Коледа, прогонват избягал от цирка крокодил с гнили ябълки, откриват портал на времето в кухнята на Синьокрачко, запознават се с най-намусения заек на света и какво ли още не.

В поредица от смешни, тъжни и страшни случки двамата се забавляват и неусетно се учат какво е приятелството. Двамата дори имат и своя Фейсбук страница – можеш да ги последваш, за да не пропускаш нито едно от приключенията им.