Наслади се на кампанията „Северно лято“ през юли в Detskiknigi.com

Лятната ваканция вече е факт и за тийнейджърите. Предстоят повече от два месеца, в които те могат да се отдадат на всички онези любими занимания, за които все не остава време през учебната година. Едно пълноценно забавно лято включва и срещи с интересни книги и автори, затова ние от Detskiknigi.com сме подготвили специалната тийн-кампания „Северно лято”!

От 1 до 31 юли 2015 г. ще ви запознаем с тийн-романите на няколко северни страни, издадени на български език от изд. „Ергон“ с помощта на програма „Творческа Европа“. В рамките на кампанията в сайта ще откриете интересна информация за няколко от най-любопитните европейски автори, спечелили уважението на младежите по света, ще научите неподозирани факти за тях и героите им и ще се включите във викторина, която може да ви донесе книжни награди!

Чрез автори като Джаклин Уилсън, Мая фон Фогел, Пилар Молина Йоренте, Хюс Кайер, Кристина Улсон и Сюне Леа ще преживеете любовите, приятелствата и обичайните терзания на тийнеджърите по трудния път към израстването в днешния забързан и многообразен свят.

Всичко за кампания „Северно лято” можете да следите в специалната категория в сайт Detskiknigi.com.