Младият Пловдив чете и разказва как да станете част от Активните #бисерчета

Как да станете част от групата на Активните #бисерчета? На този въпрос ще отговорят Вал Стоева и Лора Филипова на 10 март 2016, четвъртък, от 13 часа,  по време на срещата си с ученици от СОУ „Черноризец Храбър“ – Пловдив в рамките на инициативата „Младият Пловдив чете“.

Вал и Лора от фондация „Детски книги“, организатор на Наградата за най-добра детска книга „Бисерче вълшебно“, ще разкажат за посланическата кампания „Активните бисерчета“, ще демонстрират колко е лесно да се включиш и с помощта на кратка забавна работилница ще помогнат на желаещите деца да станат  Активни #бисерчета.

Всички доброволци от 6 до 18 г., които желаят индивидуално (с придружител) да се присъединят към работилницата (вход свободен), за да научат лично какво правят Активните #бисерчета и да станат посланици в своето училище, са добре дошли в Детски отдел на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив (ул. Авксентий Велешки“ 15) на 10 март от 15 до 16 часа. От библиотеката препоръчват на всички желаещите да участват, да потвърдят своето участие предварително на janet45.plovdiv@gmail.comtonova_v@mail.bg.

Информация за събитието може да следите на страницата на събитието във фейсбук.