Мини Академия за родители в София в събота

“Мини Академия за Родители” на тема  “Детето и Лятото” ще се проведе на 18 юли от 10 часа във Vivacom ArtHall (ул. „Генерал Гурко 4) в София. Събитието е ежемесечно и съпътства форум “Академия за Родители”. Лекциите са специално насочени към информиране на родителите по актуални теми, като целта е те по-лесно да правят информиран избор за здравето, образованието и възпитанието на децата си.

Предстоящото издание ще събере над 100 семейства, 7 вдъхновяващи лектора и ще включва и нетуъркинг зона. Лекциите са подходящи за родители на деца от 0 до 7г., но всеки родител е добре дошъл. Събитието е безплатно, но е необходима регистрация на сайта заради ограничения капацитет на залата.

Сред лекциите, които можете да чуете са „Как да изберем място за почивка с деца“, „Игри по време на път и на почивка“ и „Първа помощ, водна и планинска безопасност“. Председателят на фондация „Детски книги“ Валентина Стоева ще даде отговор на въпроса „Как да мотивираме детето да чете по време на почивка“. Пълната програма на събитието можете да намерите тук.

Форум „Aкадемия за родители“ е събитие, на което водещи специалисти и организации споделят своя опит и така подпомогнат всички настоящи и бъдещи родители във възпитанието на децата. Организатор е Фондация „Три“, а генерален спонсор Vivacom Fund.