Известен е късметлията, който печели билети за концерта „С музиката на Джон Уилямс“

От 24 ноември до 4 декември Detskiknigi.com и Фортисимо Фамилия предоставиха възможност на всички желаещи да се включат в игра за 2 билета за концерта “С музиката на Джон Уилямс“. Късметлията, който бе определен на томболен принцип, ще се наслади на впечатляващото мултимедийно шоу и на изкусните музиканти от Софийска филхармония на 08.12.2017 г. от 19:00 часа в зала “България”.

Предизвикателството пред участниците бе да отговорят на въпроса „Музиката към кой от изброените филми НЕ е композирана от Джон Уилямс?“. И понеже е факт, че зад „Сам вкъщи“, „Междузвездни войни“ и „Добрият великан“ категорично стои неговото име, верният отговор бе „Имало едно време в Америка“. Музиката към последния филм е дело на Енио Мориконе – друг световноизвестен композитор на филмова музика.

Късметът днес бе на страната на Силвия Андонова, а ето и видео от тегленето на томболата:

На Силвия пожелаваме приятно слушане и гледане! На всички останали припомняме книгите, подходяща компания за музиката на Джон Уилямс и ви напомняме да следите категорията ни „Музика и книги“, защото ви готвим нови мелодични изненади! 😉