Издателство „Слово“ обявява конкурс „Весела Коледа с Рада!“

Забавните приключения на малкото, но умно момиченце и домашното духче Виктор про­дължават!

Рада много обича зимния празник и решава да напише писмо на Дядо Коледа, и то на английски, но признава, че не е убедена в неговото съществуване и не вярва на безбройните му чудеса!

Ако искате да помогнете на Рада да повярва в коледния дух, разкажете й защо вярвате в магията на големия християнски празник. Защото всяко дете знае (или трябва да си напомни), че само защото не виждаме нещо, не значи, че то не съществува!

Ето и условията на конкурса, организиран от изд. „Слово“:

Ако си на възраст от 7 до 11 години, напиши писмо на тема „Защо вярвам в коледните чудеса“. Писмото да е в обем до 2 страници от тетрадка малък формат или до 1 печатна страница. После изпрати следната информация: трите си имена; точен адрес, телефон за връзка; години, клас; името на твоето училище на адреса на издателство „Слово“: 5000 Велико Търново, п. к. 467, За конкурса „Весела Коледа с Рада!“ или на e-mail: slovo_vt@abv.bg: За конкурса „Весела Коледа с Рада!“. Конкурсът започва на 18.11.2013 г. и приключва на 18.12.2013 г.

Онзи от вас, съчинил „най-вълшебното“ писмо, ще грабне трите книжки от поредицата Тайни и вълшебства на ул. „Розмарин № 13“: Здравей, Рада!, Лека нощ, Рада! и Весела Коледа, Рада!, както и първата книжка от трилогията Малките магьосници от О-III. – Дондарион Мрачния и Тъмната гора. Произшествие първо. „Сребърният медалист“ ще получи комплект от книжките – Здравей, Рада!, Лека нощ, Рада! и Весела Коледа, Рада!. Детето, отличено с „бронз“, ще бъде наградено с Весела Коледа, Рада! и Малките магьосници от О-III. – Дондарион Мрачния и Тъмната гора. Произшествие първо. Ще бъдат раздадени и пет поощрителни награди – по една книжка от Весела Коледа, Рада!.

Печелившите писма ще бъдат обявени на сайта на издателство „Слово“ http://izdatelstvo-slovo.com/ на 24.12.2013 г.