Издателство „Рибка“ канят читателите на „Пътешествието на Шакълтън“

Всички малки и големи почитатели с приключенски дух могат да се отправят на книжно пътешествие с великолепната книга на Уилям Грил „Пътешествието на Шакълтън” на 3 октомври, събота, от 11:30 в „+това“ (ул. Марин Дринов 30) в София.

Книгата излезе на български език само 2 месеца след като авторът й бе отличен със златен медал „Кейт Грийнауей“ за илюстрация на детска книга. От издателство „Рибка“ обещават да говорят не само за Ърнест Шакълтън, но и да разкажат за други интересни пътешествия и експедиции, предприети от други вдъхновяващи изследователи и учени. За свой помощник те са поканили истински преподавател по география – необикновения учител от 22-ро училище господин Христов, който ще покаже на присъстващите колко интересна е географията всъщност!

От издателството отправят и предизвикателство към присъстващите: всеки да разкаже подробно за свое интересно пътешествие и да донесе някакъв спомен от него. Приелите предизвикателството ще получат специална награда – карта за 20% отстъпка от всички книги, закупени директно от издателството, с валидност 2 години.