Готви с нас! Започва „Вкусна седмица“ 2016 в Detskiknigi.com

Споделените мигове на съвместно четене с децата са безценни и неповторими. А какво ще кажете да продължите общуването с децата и книгите в кухнята?

От 25 до 31 януари сайтът Detskiknigi.com ви кани на гастрономическо книжно приключение! Нека заедно забъркаме „Вкусна седмица“ 2016!

Ще ви представим чудесни детски кулинарни книги с рецепти, които можете да приготвите заедно с децата. Предложенията ни ще варират от изключително гнусните рецепти на Роалд Дал до полезните вкусни бонбони на дядо Желе от българската поредица „Градът на скейтбордовете“. Компания ще им правят любими приказни герои, а малки сладки изненади също няма да липсват от менюто 🙂

Да, знаем от собствен опит, че деца в кухнята е почти като с деца на море, но готвенето заедно с тях може да бъде не само опъващо нервите занимание, а и много приятно и образователно. Децата обичат да работят с различни хранителни продукти и да научават за свойствата им, а отмерването на необходимите количества от различните съставки си е забавна математика. Не се съмнявайте, че докато творите кулинарни шедьоври, „готвите“ и незабравими спомени за децата си!

Четете, забавлявайте се и се вихрете в кухнята! Бон апети!