Голямо междучасие с малкия Никола

Малкият Никола от доста време ми е любимец. Дори и да ми е криво, неговите щуротии успяват да ме развеселят истински, а шантавите истории, в които съвсем случайно се забърква, ще впечатлят всеки малък разбойник.

„Междучасията на малкия Никола“ (изд. Колибри) прибавя още весели истории в репертоара на момченцето  и неговите щури приятелчета Алсест, Йод, Клотер, Мексан, Жофроа и дори Анян (зубър и нагаждач). Ако не знаете как се прави вестник или колко е часът и защо часовници не трябва да се подаряват на малките палавници; ако се чудите как цял клас шантави деца посещават музей и къде е розовата ваза в хола… това е точната книга за вас. Не пропускайте да се посмеете от сърце и с глас на забавните недоразумения, които само възрастните могат да забъркат (правилно прочетохте – ВЪЗРАСТНИТЕ!).

Футболистите от Евро 2012 пък трябва да минат на няколко урока в запустелия двор. Защо? Защото нито Роналдо, нито Петър Чех, Швайнщайгер или Лоран Блан знаят какво е то футболът. Виж, професионалисти като бащата на Никола и бащите на приятелчетата му, са добре запознати с тънкостите на играта и дори липсата на топка не ще ги спре – консервната кутия също върши прекрасна работа. Кой отбор ще победи в оспорвания турнир  „Наш`те срещу ваш`те“, ще разберете в „Междучасията на малкия Никола“!

Какво ви гарантирам? Че ще се спукате от смях! Ако пък ви се приискат още лудории, не пропускайте и останалите книжки от поредицата, подходящи както за напреднали, така и за начинаещи читатели.

И ако търсите още причини да отгърнете книгите за Никола, ето една – героите много напомнят на нашите родни патиланци, затова съвсем заслужено са част от „Читателска щафета 5: Патилански приключения“. 🙂

Малкият Никола Малкият Никола тръгва пак на училище Малкият Никола пътува Малкият Никола и приятелчетата Малкият Никола и съседите Щуротиите на малкия Никола Изненадите на малкия Никола Междучасията на малкия Никола Ваканциите на малкия Никола Коледа с малкия Никола mnikola103 mniksezabavl3tupnamalknik3mnsenzaciqta3otivamenapiknik3 panikavmuz3 tmipodkol3Малкият Никола: Ама че са странни момичетата! Малкият Никола за най-малките: Смелчага Малкият Никола за най-малките: Правилникът за движение Малкият Никола за най-малките: Томболата Малкият Никола за най-малките: Снимка на класа Малкият Никола: Бандата на пиратите lkysmzalnauch3 mngotovzaboi3 sladkotokotence3

Вземете книгата с код DK19 от Ozone.bg

Когато купувате книги с този код, Вие помагате

за насърчаването на детското четене в България.