Среща с логопеда и писател Надежда Ножарова

Надежда Ножарова е логопед с дългогодишна практика. Работи с деца с езикови и говорни нарушения и обича да използва творчески подход към работата си. Освен това е автор на книгата “Пет артикулационни приказки с Бърборка”, номинирана в Награда “Бисерче вълшебно” 2020.

С нея ще поговорим за необикновените приказки, които създава. Защо са необходими? Как се използват? Само за деца с логопедични затруднения ли са?

Ако имате въпрос към Надежда Ножарова, задайте го тук:

За да се включите в срещата, следвайте инструкциите за вход в ZOOM по-долу.

Инструкции за участие в ZOOM среща

  • Изтеглете от сайта на zoom.us приложението за компютър или последвайте линковете към App Store/Google Play.

Ако вече имате инсталирано приложението, няма нужда да правите нищо. Ако го инсталирате за пръв път, не е необходимо да си правите регистрация в платформата. Ако не инсталирате приложението преди срещата, когато се включите, ще ви излезе предложение за инсталация – приемете го.

  • Когато настъпи денят и часа за срещата, последвайте този линк:

Включете се в Zoom среща
https://zoom.us/j/6260038715?pwd=OTVjcjJ1N2FBZkNueHcrRStCTjJCUT09

Meeting ID: 626 003 8715
Password: 440608

  • При първоначалното влизане системата ще изиска на въведете име и да натиснете бутон Join Meeting

За да сте спокойни, че сте изпълнили условията за влизане в системата, направете проба тук.

Срещата ще бъде записана и излъчена и в YouTube.

Надежда Ножарова е логопед с дългогодишна практика. Работи с деца с езикови и говорни нарушения и обича да използва творчески подход към работата си. Търси забавни и артистични начини да въведе децата в света на логопедията. Разработва пространството за логопедични материали Лого Тера, където споделя авторски материали на логопеди от цялата страна.

Освен работата с деца, Надежда, обича и работата си като инструктор на бъдещи родители. От 10 години води лекции и физически упражнения в първия в София Център за бъдещи родители – Център „Съвременни родители“. В лекциите си се опитва да даде неутрална гледна точка към различните подходи за отглеждане на най-малките. Едно от любимите й занимания са групите за игра за майки с бебета, където на практика показва на майките как могат да играят с децата, така че да подпомогнат тяхното развитие.

Работи и в няколко детски градини, където преподава английски с помощта на умната буболечка Brainy Bug. Освен това е автор на книжката „Пет артикулационни приказки с Бърборка“, която излезе през септември 2019 г. И която децата харесват и обичат, заради красивите илюстрации направени от художничката Елена Василева и кратките текстове, които увличат малките да правят артикулационни упражнения без дори да се усетят.

Date

08 май 2020
Expired!

Time

3:00 pm - 4:00 pm

Cost

Free

МЯСТО

ZOOM
Фондация Детски книги

Organizer

Фондация Детски книги