Два книжни пикника в Sofia Ring Mall този уикенд

Ако сте пропуснали да дойдете на книжния пикник „Бисерче вълшебно“ на 12 март в Sofia Ring Mall, този уикенд имате възможност да се присъедините и в двата почивни дни към забавленията и да чуете откъси от книги, номинирани в категория „Откриватели“ (6-8г.).
 
Двата книжни пикника, организирани от Фондация „Детски книги“ и София Ринг Мол, ще се проведат на 18.03. (събота) и 19.03 (неделя) между 16 и 18 часа. Мястото отново е сцената пред H&М, а сред гостуващите четци са авторката Петя Кокудева, Димитър Риков – преводач („12 танцуващи принцеси“), Габриела Кожухарова – редактор в издателство „Милениум“. Четенето и общуването с малките читатели явно е допаднало на авторката на мотовете и „Моите красиви рога“, затова Радостина Николова отново ще влезе в ролята на четец.
 
И за двата пикника сме ви подготвили много книжни забавления, като правене на хартиени самолети и импровизирано състезание по примера на героите в „Голямата хартиена мистерия“, която също е сред номинираните заглавия.
 
Приятелите ни от Ozone.bg пък са приготвили код за отстъпка при покупка на номинираните в „Бисерче вълшебно“ 2017 книги, който ще можете да получите по време на събитията.
 
Ела и хвани своето „Бисерче вълшебно“!