„Детски книги“ се включва в изложението „Кариера с кауза 2016“ на 14 май

Насърчаването на четенето сред децата, подкрепата за българските библиотеки и популяризирането на българските автори и илюстратори са кауза за екипа на фондация “Детски книги”, за която искаме да привлечем възможно най-много хора. Затова фондацията се включва със съвместен щанд с най-големия сайт за книги и четене в България, „Аз чета“, в изложението “Кариера с кауза 2016” на 14 май (събота) в двора на Софийския университет.

Събитието е единственият по рода си кариерен форум в България, който се организира всяка година и е посветен изцяло на професионалната реализация в сферата на гражданския сектор. Заедно с колегите от „Аз чета“ ще ви разкажем какво ни мотивира да продължаваме да създаваме двата сайта и да работим по нови проекти в подкрепа на четенето, книгите и литературата в България.

Ще представим и възможностите и предимствата на лятната ни стажантска програма, която тази година ще се проведе в две отделни направления за двата сайта – “Детски книги” и “Аз чета”.

На изложението ще може да се запознаете още с дейността на неправителствения сектор в България и организации с разнообразни сфери на дейност, които ще представят възможности за кариерно развитие, стаж и доброволчество на всички, които се чувстват социално отговорни и имат желание да подпомогнат гражданския сектор.

Към фейсбук събитието може да се присъедините тук.