„Академия за родители“ с двудневно събитие на живо през юли

Темата за читателското развитие е тясно свързана с въпроса за детското такова. А отглеждането на едно дете минава през отглеждането на родителите му. Зад всеки спокоен и удовлетворен малък човек стоят шепа възрастни, които проявяват готовност да овладяват нови умения и да бъдат взискателни, но и благосклонни към себе си. Екипът на „Академия за родители“ вярва, че всеки има правото на протегната ръка в дългия и сложен процес по израстването си като родител. Със събитието „Родителско превъзпитание“ Академията цели точно това – да предостави нужните инструменти и търсената подкрепа на бъдещите и настоящи майки и бащи.

<-> Какво ни пречи да сме осъзнати?
<-> Как да се справим с миналото си?
<-> Как да се грижим за себе си, за да се грижим и за децата?

Това са само част от въпросите, на които ще търсят отговор лекторите на двудневния семинар за родители. След няколко години виртуално провеждане семинарът отново ще бъде изнесен на открито в Южен парк II. На 16. и 17. юли специалисти, блогъри, творчески школи и организации ще се обединят около желанието си да събират нови знания, да се забавляват и да прекарат качествено време със своите семейства.

Какво предстои?

10+ вдъхновяващи лекции от психолози, педагози, логопеди и родители;

10+ практически работилници с демонстрации и упражнения;

10+ творчески занимания за малки и големи;

40+ организации с полезни продукти и услуги за деца и родители.

Пълната програма на лекционния панел можете да откриете по-долу. Присъствието е безплатно с предварителна регистрация на този адрес.