„180 секунди” – 3 минути да разкриеш сърцето си

„180 секунди” (изд. „ICU Pulishing”) на Джесика Парк може да се превърне в новата любима книга на всеки тийнейджър. Авторката разглежда проблеми, близки до света на младежите и показва, че всеки има нужда от семейство и приятели до себе си.

180 секунди, в които човек разкрива душата си.

Звучи наистина невъзможно, особено пред непознат човек. Не вярвам в любовта от пръв поглед, още повече от първите 3 минути, но Джесика Парк успешно представя своята идея за тази възможност.

„180 секунди“ е тийн роман за любовта от пръв поглед, за болката и за щастието, за провала и успехите. Главните герои са Алисън и Есбен – двамата се срещат по време на социален експеримент, след което историята им става обща. Алисън е интроверт с неистова нужда да избягва хората и да живее сама. До момента, в който не се среща с Есбен – пълна нейна противоположност. Постепенно Алисън започва да излиза от черупката си, за да достигне до момента, в който трябва да помогне на най-близкия си човек.

„180 секунди“ представя и връзката между приятелите – колко е важно всеки да има някой до себе си в трудните моменти, да получава подкрепа.

„180 секунди“ на Джесика Парк е силно емоционална книга, засягаща важни теми от ежедневието на хората, за които често не се говори. В допълнение, авторката разказва красива любовна история за преоткриването между хората и как любовта може да бъде спасително въже, когато човек се е отказал от света.

„180 секунди“ е книга за първите трепети на любовта, за страха, който човек може да изпитва към света. Обръща и внимание на проблемите при развитието на обществото, психическото здраве на човек, както и за връзката дете-осиновител. Историята, която представя Парк, насърчава хората да бъдат по-добри, по-сърцати и да помагат на останалите около себе си.

Преводът от английски език е поверен на Елка Виденова, което е още една гаранция за отлично прекарано време с книгата.

Вземете книгата от Ozone.bg с код DK19. 

Когато купувате книги с този код, помагате и на нас да продължаваме да четем и препоръчваме книги за Вас.