12 книжарници „Ориндж“ с публични четения в сряда

Първият Ден на четенето у нас бе събитие, което обедини хиляди хора около обща ценност и кауза. Част от читателите не успяха да се включат в петък, но с голям ентусиазъм планираха своите скорошни книжни събития. Защото Ден на четенето може да бъде всеки един ден, в който споделяме любовта си към добрата литература и радостта да останем свързани чрез нея.

Сред избралите да отбележат Деня на четенето по-късно е и верига книжарници „Orange“. На 22. ноември, сряда, 12 книжарници в четири града ще се превърнат в сцени, където историите оживяват. Четенията ще започнат в 16 ч., а избраните книги обхващат най-разнородни жанрове.

„В основата на Orange стои познанието, че четенето на качествени книги е инвестиция в бъдещето ни. Затова и сме решени да срещнем възможно най-много настоящи и бъдещи читатели с правилните за тях книги.“

С тези думи екипът на „Orange“ ни кани да потърсим най-близкия до нас обект и прекараме малко време в добрата компания на книгите. Четенията ще продължат до 18 ч. и са подходящи и за най-младата публика. На разположение на семествата с малки деца ще бъдат книжарите, готови да предложат точните книги за възрастта и интересите на децата. Родителите ще могат да се докоснат и до селекцията на „Ориндж“ и „Детски книги“ с над 200 отбрани заглавия.

Ето кои са книжарниците, където ще се проведат прочити на живо:

Открийте кътовете, обозначени с цветовете на Деня на четенето. Ще очакваме вашите снимки с хаштаг #ЧетенетоДаваВъзможности. Желаем ви приятни книжни срещи!

Снимка: Orange – Ring Mall